Dorien van den Bos. Ik ben een echte ideoloog die de mensen in Wijchen lichtpuntjes in hun leven wil geven. De politiek trekt mij aan omdat ik makkelijk kan praten en op deze manier mijn talenten kan benutten. Door mijn beperkingen kan ik helaas niet voor een baas werken, maar tussen mijn zorgmomenten door besteed ik al gauw 20 uur in de week aan politiek voor mens, dier en milieu. Verder hou ik van kunst, cultuur, stamboom onderzoek, geschiedenis en mooie documentaires op televisie. Mijn doelen voor de komende vier jaren in de gemeenteraad zijn onder andere: de hondenbelasting afschaffen, de lage- en middeninkomens lastenverlichtingen geven en ervoor zorgen dat Wijchen duurzamer wordt met een lager percentage fijnstof en meer schone energiebronnen. 

Johan de Kievit is specialist op ruimtelijke zaken (woningbouw, gemeentelijk vastgoed). Hij heeft met Lijst de Kievit  in de tweede helft van 2013 furore gemaakt in zijn strijd tegen de komst van sporthal Schaarweide. In de afgelopen jaren heeft Johan het repaircafé opgezet en uitgevoerd vanuit wijkcentrum Ozo aan de Urnenveldweg 10 in Wijchen. Ook is hij een succesvol budgetcoach. Daarnaast doet hij ook nog veel voor de vereniging kleine kernen. Johan is getrouwd met Astrid en een sociaal rechtvaardig mens. Hij is vader van twee kinderen, een zoon en een dochter. Een echte aanwinst voor Sociaal Wijchen dus. Johan woont in de Heilige Stoel. In de komende jaren zal hij onder andere blijven pleiten voor het voortbestaan van de kleine scholen en de leefbaarheid in onze dorpen.

Jan Loeffen is de financiële man van Sociaal Wijchen. Hij is getrouwd met Mieke en vader van twee zonen, Dennis en Remco. In het dagelijks leven werkt Jan als financieel administrateur. Daarnaast is hij ook bestuurslid van wijkcentrum de Ozo waar hij de penningen beheert. Jan houdt van wandelen, sport kijken, Nederlandse muziek en gaat graag naar de sauna. Het liefst gaat hij op vakantie in ons eigen land en hij is in de politiek gegaan omdat hij graag maatschappelijk betrokken wil zijn. Jan woont op Alverna en vindt dat ook het mooiste dorp van de gemeente Wijchen. Jan's lijfspreuk is: blijf jezelf!

Liesje Kwidama kwam in contact met Sociaal Wijchen via de Wijchense tak van de werkacademie. Liesje is moeder van vier prachtige dochters waaronder een tweeling. Zij heeft als hobby muziek en koken. In de komende jaren wil Liesje zich graag inzetten voor een betere sociale wetgeving waarin zij mensen een steuntje in de rug kan geven. Het sociaal minimumbeleid verhogen van 110% naar 130% draagt zij een warm hart toe omdat wij daardoor als gemeente Wijchen meer mensen uit de armoede kunnen krijgen. Zoals Liesje zelf ook zegt heeft ieder mens recht op welzijn en eerste levensbehoeften. Liesje is in november 2017 officieel aangetreden als nieuw commissielid van Sociaal Wijchen. Samen gaan wij vol vertrouwen en positief de verkiezingen in!

Nihat Dagdas is nieuw bij Sociaal Wijchen, maar heeft al veel landelijk politieke ervaring opgedaan. Vooral campagne voeren en ideeën hierover opvoeren is zijn specialiteit. Wij zijn aangenaam verrast geraakt over zijn spontaniteit, welbespraaktheid en het feit dat Nihat heel goed weet wat er zich allemaal afspeelt onder de Wijchense bevolking. Voor Wijchen centrum en Oost is hij een bekend gezicht, vooral bij jongeren. Op 25 januari 2018 is Nihat officieel aangetreden als onze derde commissielid. Zijn focus zal de komende tijd ook uitgaan naar de behoeften van jongeren. Want de gemeente Wijchen is niet aantrekkelijk genoeg voor jongeren. Dit heeft een positieve impuls nodig.

Fabiënne de Wals is 20 jaar en gaat dit jaar Communication and Multi Media Design studeren in 's-Hertogenbosch. Ze helpt achter de schermen mee met onze campagne en ze heeft inmiddels ons logo aangepast, flyers en posters ontworpen. Ook is zij iedere maandagavond aanwezig in onze fractievergadering waar zij actief onze komende vergaderingen voor de gemeenteraad mee helpt voorbereiden.