Donderdag 22 maart 2018,

 

Sociaal Wijchen heeft 972 stemmen gekregen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. En dat is helaas niet genoeg voor twee raadszetels. Johan de Kievit neemt het stokje over van Dorien van den Bos in goed overleg. Johan is per heden dus ook de nieuwe fractievoorzitter. Op 28 maart zal hij worden geïnstalleerd en Dorien blijft als commissielid betrokken bij Sociaal Wijchen.

 

 

 

Wijchense Omroep, zondag 18 maart 2018

 

Het laatste lijsttrekkersdebat van deze verkiezingsstrijd is een feit. Dorien heeft zich goed kunnen uitspreken voor windmolens op de Schoenaker, het invoeren van het basisinkomen voor 55 plussers die geen kans meer maken op de arbeidsmarkt, waarom het verstandig is meer voorzieningen en woningen te realiseren voor ouderen, waarom het minimumbeleid omhoog moet naar 130% van het minimum inkomen, wat er moet komen op de plaats van het oude gemeentekantoor en nog veel meer.

 

Met dank aan alle medewerkers van de Wijchense Omroep die alles weer voortreffelijk hadden voorbereid. 

 

 

vrijdag 16 maart 2018

 

Sociaal Wijchen stond net als alle andere politieke partijen in de bibliotheek tijdens de 'politieke Zeepkist'. Wij mochten ons verheugen op veel steun van de bezoekers.

 

 

13 maart 2018

 

Dorien van den Bos kan als lijsttrekker van Sociaal Wijchen terug kijken op een goed verlopen verkiezingsdebat in het Mozaïek theater. Na afloop werd zij door vele aanwezigen gecomplimenteerd over haar inhoud, daadkracht en overtuigende woorden.

 

 

Gisteravond 7 maart waren onze mensen Nihat Dagdas en Johan de Kievit in de Zandloper in Bergharen om mee te debatteren. Deze goed bezochte avond is prima verlopen onder de geweldige presentatie van debatleider Karel Schwillens. 👍🙂

 

 

 

Woensdag 7 maart, onze mannen Jan Loeffen en Johan de Kievit voorzien de gemeente Wijchen van flyers, posters en sandwichborden.

 

 

Dinsdagavond 6 maart in zaal Sterrebosch, Johan de Kievit vertegenwoordigd Sociaal Wijchen tijdens het FNV debat over werk en inkomen.

 

 

Johan de Kievit heeft in café Anneke het woord namens Sociaal Wijchen gevoerd over ondernemen in onze mooie gemeente Wijchen. Wij dragen alle ondernemers een  warm hart toe en wensen iedereen een duurzaam en financieel gezonde toekomst toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gisteren, maandag 19 februari 2018, is op Alverna het verkiezingsbord voor de gemeenteraadsverkiezingen onthuld. Opvallend daarbij is dat wij, lijst 6, de enige partij zijn die ook hun website en Facebook vermelden op de poster. Het viel trouwens niet mee voor Dorien om een grasheuvel te beklimmen in haar rolstoel.

Het Oosterpark

 

Sociaal Wijchen is van mening dat het gemeentebestuur geen wandel- en struinpaden mag realiseren door het leefgebied van de steenmarter, bever, das en ijsvogels. Laat de natuur zichzelf in alle rust verder ontwikkelen.

 

Voor de groep skatende jongeren is plaats genoeg richting zwembad de Meerval.